motorsågsdjävlar och gymkort

Motormassaker i grannbutiken... Usch vad illa det låter! Jävla intersport och flytta och bygga om, kunde de inte hänga kläderna på tvställen från expert eller nått??? Aja, huvudvärk är tydligen en ny bonus från våra nya grannar.

Igår vart det äntligen av att jag köpte det där jäkla gymkortet, så nu har jag ingen ursäkt längre, nu SKA jag komma igång! Beach 2009, då ni! Eller inte, haha. Men skönt att börja röra sig lite i alla fall, känner sig lite piggare och fräschare om inte annat. Så imorgon blir det första passet med Karin som vägledare bland omklädningsrum och biffar. Ska bli kul!

Igår började de riva huset... Funderar på att dra förbi där en sväng imorgon och fota lite. Mest för att se hur det ser ut och för att förstå att det inte kommer finnas kvar sen. Kanske får nå intressanta bilder dessutom. Ser ju ut som ett jäkla spökhus nu så med någon stor grävskopa mitt i blir det säkert ännu hemskare.Men nu går det mot ljusare tider och massa roliga saker. Antons "familj fritt"-fest(interngrej på jobbet) på lördag och Sales Award i Sthlm på måndag. Sen dröjjer det bara någon vecka så är det två härliga brudar som fyller år och ska ha fest, nämligen Cajsa och Donna! Som grädde på moset så blir det bröllop dagen efter och jag har äran att vara både makeupartist, frisör och fotograf under hela kalaset. Det ni!
Nej nu ska jag ta och vrida upp volymen på The sounds och överrösta den där motorsågsjäveln som nu verkar bosatt sig i mitt huvud.
 

Mysig bild på soon-to-be-födelsedagsbarnen från rock am ring 07 :)

compact living

Idag fick jag äntligen se mamma och pappas nya lägenhet! Det var så otroligt mysigt där ute. Ett litet område av små röda hus, syrenbersåer och uthus. Sen var det bara gångavstånd ner till havet och fiskemöjligheter för pappa. Kanske blir det en eka för dem sen också!

Förresten så ska vi nog göra om vår hall snart.
På Mio hade de skitsnygga grejjer som det kanske kan bli något av.Så jag och mamma har suttit där ute halva dagen och planerat upp minsta lilla vrå, och här snackar vi compact living! Men det är en riktigt rolig utmaning, det är nog egentligen det roligaste att inreda på begränsad yta. Sen vart det en tur ut till valbo köpstad och Ikea. De köpte bland annat den här lampan från ikea. Tanken är att lägenheten ska gå i lantstil, typ vitt trä, lite gammeldags sådär.
 


lantisar och fjortisskrik

Rubriken beskriver nog ganska kort och gott vad en arbetsdag ute i valbo kan bestå av. Igår var det femtioelva fnissande fjortisar på bussen dit och när jag kom fram så visade det sig att Kevin, Robin och Alice skulle uppträda. Så sen hörde man körer till och från hela dagen av hysteriska tjejskrik i klass med den galna bruden som svimmade framför Johan under ett av hans framträdande.
Sen idag bjöds det på fattiga lantisar... Det är intressant att alla fattiga människor, lantisar och knarkare verkar dras som magneter till köpis.

Men men, imorgon är det en ledig dag som gäller i alla fall, då ska jag ut till mamma och pappa och kika på deras nya lägenhet. :) Förresten blir det nog inte riktigt så mycket bilder här som jag hade tänkt mig, kom nämlingen på att kameran hade jag glömt på blåbär... Så den är det nog inte mycket kvar av. Men det får ta och bli en ny snart!Så tänkte jag att jag kunde bjuda på en bild nu när första delen av tatueringen är klar och läkt. Fast på den här bilden ser man i och för sig inte hela, det sparar jag till stranden. :)

Ny blogg, nya tag!

Så var tanken i alla fall! Nu ska jag göra ett allvarligt försök att uppdatera bloggen oftare, lägga in fler bilder och skriva om vettigare saker. Känns som att saker börjar reda ut sig mera nu. Mest beror det nog på att jag fått schema för ett par månader framöver, lägenheten är så pass städad att man kommer fram och saker och ting börjat lösa sig för mina kära föräldrar. De har fått en jättemysig liten lägenhet ute i harnäs som de flyttar in i imorgon! Så på måndag när jag är ledig ska jag dit och hjälpa dem komma iordning, shoppa möbler och fixa riktigt smart compactliving. För det blir ju lite skillnad mot vad de hade innan på blåbär, tvåvånings radhus med källare, till en liten etta på förtioen kvadrat! Men lägenheten har så pass mycket charm och mysfaktor så det löser sig nog! :)
Gamla lägenheten är det inte mycket kvar av, och det som är kvar är antingen för vattenskadat eller rökskadat sen branden... Om några dagar börjar rivningsarbetet och sen ska de börja om från början och bygga upp allt.

Idag har det varit jobb med morgonmöte, maxmiddag med Robin och lite shopping på stan. Kvällen blir en riktigt mysbyxkväll i soffan. Så skönt att bara slappa en fredagkväll!

Idag hittade jag ytterligare bilder till min lilla mapp med pinupbilder och moderna Marilyn Monroe-tolkningar. Men denna gång på Scarlett Johansson och inte Christina! Riktigt lyckat måste jag säga, bilderna är för en Dolce Gabbanareklam.Brisbane:
Sverige:

Fia

RSS 2.0